Cadeaubon Hallow Dinner

GRANDIOOS!
Als je op deze pagina beland wil dat zeggen dat iemand jou een spectaculair cadeau gedaan heeft!
Snuffel maar eens rond op deze website en bekijk zeker een trailer, want je moet je stilaan voorbereiden op het MEEST SENSATIONELE EN INTERACTIEVE MOORDDINER ter wereld!

En nu?
We hebben jouw gegevens al ontvangen en het netjes ingevuld in onze database. Wanneer we alle details van de Maffia gekregen hebben, zal de ticketshop opengaan voor het publiek. Voor jou liggen er alvast 2 HALLOW DELUXE TICKETS klaar! Wanneer de ticketshop opengaat, nemen we contact met je op om te vragen voor welke datum je wil reserveren. Hierna sturen we je 2 digitale toegangskaarten via e-mail. Intussen kan je ons altijd contacteren als je vragen hebt.

Garantie:
Jouw cadeaubon is geldig voor elk aankomend Hallow Dinner dat publiekelijk toegankelijk is. Als om welke reden ook een Hallow Dinner wordt geannuleerd waarvoor je gereserveerd hebt, heb je steeds de keuze om opnieuw te reserveren voor een volgend Hallow Dinner of om de cadeaubon terug in te ruilen voor geld aan dezelfde waarde als bij aankoop.

Nog iets?
Alleen nog even de persoon bedanken die je dit cadeau gegeven heeft, want ook al overleef je het misschien niet… het was alleszins een WAANZINNIG LEUK CADEAU!