Valentino’s

A new challenge for passionate daredevils

…Eén man verlaat het vrijgezellenleven en laat zich omringen door zijn vrienden, om hun aankomend huwelijksfeest, tot in de puntjes in orde te brengen… gepassioneerde figuren met als opdracht te zorgen voor romantiek, passie, luxe en vooral sensatie!

Echter…het huwelijk kent enkele tegenstanders, welke een georganiseerde bende vormen met meerdere duistere figuren uit de Maffia en de onderwereld, om dit huwelijk te dwarsbomen. Ze dreigen met actie, geweld en moord als het huwelijk niet wordt stopgezet.

Maar niemand heeft intenties om het feest te annuleren… Dit feest dreigt daarom uit te draaien op een spektakel van passie versus misdaad…

Durf jij, als vriend van het aanstaande koppel, het op te nemen tegen de Maffia of verkies je de duistere kant van de Maffia en ga je ervoor om het huwelijk, kost wat kost, te saboteren?

In “Hallow Dinner – Valentino’s” kom je terecht in een levensechte film, waarin JIJ de hoofdrol speelt, samen met opgeleide acteurs, in een interactief evenement van passie, drama, sensatie en misdaad. Gecombineerd met een overheerlijk warm- & koud buffet, wordt dit, een spectaculair mysterie, waarvan jij de afloop bepaalt.

Iedereen welkom; koppels, groepen, bedrijven, enz…!

You asked for us
We come for you!